Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Образование

ВУЗФ започва кампания по ранен прием на кандидат-студенти и магистри

И тази година бизнес университетът ще приема студенти с оценките от матури

ВУЗФ започва кампания по ранен прием на кандидат-студенти и магистри

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), което според Рейтинговата система за висшите училища на МОН е един от най-добрите университети за следване на икономически и финансови специалности в България, започва кампания по ранен прием на кандидат-студенти и магистри за новата академична 2021/2022 учебна година.

Поради епидемиологичната обстановка в страната висшето училище е осигурило всички условия за кандидатстване онлайн на ученици от цялата страна. Ръководството на бизнес университета реши вследствие на ситуацията и тази година приемът на кандидат-студенти във ВУЗФ да се осъществява единствено на база получените оценки от издържаните държавни зрелостни изпити.

Оценките от издържани конкурсни изпити в други висши училища в страната и от държавни зрелостни изпити (матура) ще са равнопоставени с оценките от конкурсния изпит за ВУЗФ. Кандидат-студентите ще бъдат приети в рамките на ежегодно утвърждавания от Министерския съвет брой.

Документите за прием могат да се подават както онлайн, така и на място във ВУЗФ. Всички кандидати, които искат да кандидатстват онлайн, могат да го направят през уебсайта на ВУЗФ, където процедурата е описана подробно. Всеки кандидат може да получи и индивидуална консултация както на място, така и онлайн в удобно за него време, за да получи повече информация за университета и да избере най-подходящата за него специалност и форма на обучение.

Актуалността на предлаганите специалности, висококвалифицираният преподавателски състав, съчетаващ успешно академична и бизнес кариера, подреждат ВУЗФ сред най-добрите висши училища в България и го правят един от най-предпочитаните бизнес университети в страната. През последните години висшето училище се доказа като една от най-активните образователни институции в България, която се отличава с иновативни и практически академични програми в бакалавърска, магистърска и докторска степен.

По статията работи: Екип на Investor.bg
Още по темата: Образование

Последни новини

Коментари ()


Още от Образование
Международно признание за проекта за изграждане на научен капацитет SCHOLARNET